Hvem er vi?

De 7 Dale Idrætsforening – tidligere HIK81 – er en frivillig drevet idrætsforening, som har hjemme i Borgernes Hus – lige i hjertet af De 7 Dale.
Foreningens formål er at skabe et udviklende og åbent fællesskab med plads til alle, hvor glæde er et fundament i alle de aktiviteter, vi tilbyder. Lokalt engagement og inddragelse er grundlaget for klubbens eksistens.

Klubbens ca. 400 medlemmer er børn og voksne i alle aldre, som primært kommer fra landsbyerne i De 7 Dale; Nr. Vissing, Veng, Hårby, Foerlev, Søballe, Mesing og Jeksen.

De 7 Dale IF tilbyder

Klubben tilbyder en bred vifte af aktiviteter, som styrker det sociale, kulturelle og
sundhedsmæssige liv i lokalområdet.

Sponsorater

Du kan støtte De 7 Dale IF med et sponsorat på flere forskellige måder:


Bannersponsor:

Få dit logo og firmaoplysning trykt på et banner og bliv set af de mange brugere af Borgernes Hus – faktisk mere end 1.000 personer hver uge.

Et bannersponsorat koster 6.000 kr. om året i den store hal og 3.000 kr. om året i Multisalen (ekskl. prisen for banneret).

Tegner du et bannersponsorat på minimum 3 år, får du 15 % i rabat.


Tøjsponsor

Støt hele klubben med et tøjsponsorat eller støt en enkelt afdeling eller et hold med tøj.


Eventsponsor

Støt klubben med et eventsponsorat. Fx den årlige 5-dages Multiskole for 6-13-årige børn. Eller hvad med Juletræsfesten hver december?


Afdelingssponsor

Støt den enkelte afdeling, så deres muligheder for sociale arrangementer, deltagelse i stævner og anskaffelse af materialer, som fx kegler, bolde og springmåtter, øges.


Og endnu flere muligheder…

De 7 Dale IF er økonomisk afhængig af sponsorater og støtte fra både kommunen, virksomheder og fonde. Derfor er vi altid villig til at drøfte ønsker og muligheder, som kan gavne både dig, din virksomhed og De 7 Dale IF.


Vil du vide mere?

Så kontakt endelig vores sponsorudvalg for at høre mere om et sponsorat. Du kan også læse mere om De 7 Dale IF og dine sponsormuligheder i denne pjece.

Pernille Klærke
Tlf.: 60916181

Martin Ø. Carstensen
Tlf.: 23710043

Mail: sponsor@de7dale-if.dk