Krudtugletons

For børn i alderen 4-6 år er der på dette hold rig mulighed for at lege og tumle, få sved på panden og ikke mindst blive udfordret på redskaberne – med fokus på at stimulere og styrke børnenes motorik og sanser.

Vores anbefalinger til alder:
Dit barn er velkommen på holdet, hvis det er fyldt 4 år og er tryg ved at deltage på egen hånd – uden mor eller far indenfor rækkevidde. For at sikre en succesfuld oplevelse for dit barn, er det derfor vigtigt, at dit barn er selvhjulpen i forhold til f.eks. toiletbesøg. Ellers anbefaler vi i stedet Forældre/Barn.

Vi anbefaler desuden, at du vælger dette hold til barnet på 6 år, hvis leg og redskabsbane fortsat er at foretrække frem for at øve teknik og spring, og lave rytmiske sekvenser.

Sæsonen starter i uge 36 og afsluttes i marts. Holdet deltager i årets gymnastikopvisning d. 23. marts 2025.

Husk at det er barnets fulde navn, der skal angives ved tilmelding.

 

OBS #1: Børnene hentes som udgangspunkt IKKE i børnehaven. Skulle der være forældre, som ønsker at påtage sig denne opgave, vil vi gerne bakke op om det.

 

Tid og sted
Torsdage kl. 16.30-17.15 i Multisalen i Borgernes Hus

Instruktørteam
Marie, Michelle, Per, Lene, Julie

Kontingent
400 kr. for sæsonen

 

På alle gymnastikhold er det muligt at komme til prøvetræning i sæsonens første tre uger. Så kom og vær med, og se om det er noget for dig eller dit barn.

Vigtige datoer for gymnastik:

Gymnastikopvisning
Forårets gymnastikopvisning afholdes søndag d. 23. marts 2025 i Borgernes Hus. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.