Forældre/barn gymnastik

For børn i alderen 2 til og med 4 år tilbydes leg og aktiviteter sammen med mor eller far, med fokus på at styrke motorik og samvær.

Med udgangspunkt i leg og tummel på redskaber kombineret med rytmisk musik og rim og remser, hvor vi bruger hele kroppen, er målet at grine, opleve sug i maven og få succesfulde oplevelser med kroppen. Vil du gerne, at dit barn bliver idrætsparat – til boldsport, gymnastik, ja stort set al aktivitet, er dette en god start. Dit barns sanser og motorik bliver udfordret, imens I får nogle glade timer sammen.

Vores anbefalinger til alder:
Dit barn er velkommen, hvis det fylder 2 år inden årets udgang, og du vurderer, at barnet er klar.

Vi anbefaler desuden, at du vælger dette hold til barnet på 4 år, hvis barnet fortsat sætter pris på en tryg hånd i forbindelse med leg, redskabsbane, toiletbesøg, mv.

Med andre ord er et skifte til Villa-gruppen (for børn i Veng Børnehus) ikke nødvendigvis ensbetydende med en oprykning til Krudtugle-holdet, hvis du vurderer, at dit barn fortsat vil trives bedst i dit trygge selskab på Forældre/Barn-holdet. Et ekstra år på Forældre/Barn-holdet kan desuden være med til at styrke barnets selvstændighed og tryghed til et niveau, som sikrer et succesfuldt skifte til Krudtugle-holdet næste år, hvor børnene deltager på egen hånd.

Sæsonen starter i uge 36 og afsluttes i marts. Holdet deltager i årets gymnastikopvisning d. 23. marts 2025.

Husk at det er barnets fulde navn, der skal angives ved tilmelding.

 

Tid og sted
Onsdage kl. 16:30-17:15 i Hallen i Borgernes Hus

Instruktører
Marie, Nadia, Jeanette, Julie, Lene

Kontingent
400 kr. for sæsonen

 

På alle gymnastikhold er det muligt at komme til prøvetræning i sæsonens første tre uger. Så kom og vær med, og se om det er noget for dig eller dit barn.

Vigtige datoer for gymnastik:

Gymnastikopvisning
Forårets gymnastikopvisning afholdes søndag d. 23. marts 2025 i Borgernes Hus. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Forældre/barn gymnastik i De 7 Dale
Forældre/barn gymnastik i De 7 Dale
Forældre/barn gymnastik i De 7 Dale
Forældre/barn gymnastik i De 7 Dale